CATERİNG HİZMETLERİ
Beray Grup olarak günün enerjisinin depolandığı yemek aralarını sağlıklı, huzurlu ve dinlenerek geçirilmesi amacıyla sunduğu catering hizmetinde gerekli gıda ve hammadde güvenliğini sağlıyoruz. Aynı zamanda kurulan yemek alanlarında yaptığımız ve planladığımız çalışmalarla bu alanların sıcak ve canlı durması, çalışanı motive edecek nitelikte olması konularında hassasiyet gösteriyoruz. Hijyen konusuna özen gösteren ve sağlıklı beslenmek konusunda tüm gelişmeleri takip ediyor, konuyla ilgili tüm eğitim ve denetimlere de yer veriyoruz.
Yemek, hayatlarımızın önemli bir parçasıdır. Uzmanlık ve deneyimimize dayanarak, sağlıklı, taze ve lezzetli yemeğin iş performansını nasıl etkilediğini biliyoruz. İşinin ehli aşçılarımız ve kurum içi uzmanlarımızla bunu göz önünde bulundurarak besin açısından dengeli ve yaratıcı menüler hazırlıyoruz. Bu, verimli ve sağlıklı işgücü için müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak adına seçtiğimiz yoldur.
Yemek hizmeti verirken gıda güvenliğinde uluslararası kabul görmüş bir sistem olan HACCP sistemine göre gıda üretimini gerçekleştirerek müşteri memnuniyetini sağlıyoruz.
Kafeterya Hizmetleri;
Beray Grup olarak, kurumlarda bulunan kafeterya alanlarında, ihtiyaç ve istek doğrultusunda görev yapacak; hijyen ve sağlık koşullarının korunmasında büyük hassasiyet gösteren, güler yüzlü, sabırlı, anlayışlı, işinin gerektirdiği disiplin ve sorumluluklara uyan, mesleki konularda temel bilgi ve tekniklere hakim, eğitimli personel temini sağlıyoruz.
Yiyecek ve içecek Servis Personeli Hizmetleri;
Yiyecek – içecek servis personeli hizmeti ile işletmelerde yönetici, çalışan ve konuklara sunulmak üzere yiyecek ve içecek maddelerinin servis kuralları ve uygun yöntemlerle hazırlanıp hijyen kurallarına uygun alanlar oluşturularak sunulmasını sağlıyoruz. Hizmet verdiğimiz siz müşterilerimize, sıcak ve samimi bir ortam yaratarak kendinizi psikolojik ve sosyolojik yönden rahat hissetmenizi hedefliyoruz.
Bu doğrultuda müşterilerimize; güler yüzlü, nazik ve kibar bir sunuş tarzı sergileyen, işinin gerektirdiği disiplin ve sorumluluklara uyan, meslekle ilgili temel bilgi ve teknikleri bilen ve sürekli eğitim ve kontrollerle desteklenen hizmet personelleri yetiştiriyor ve ihtiyaca göre hizmet sunumunu gerçekleştiriyoruz.